Sturridge: Za mnoge moje golove zasluge nosi Pippo Inzaghi

Napadač Liverpoola

Sturridge: Za mnoge moje golove zasluge nosi Pippo Inzaghi

Napadač Liverpoola Daniel Sturridge blizu je povratka u pravu formu koja ga je krasila u prošloj sezoni kada je zajedno sa Luisom Suarezom "maltretirao" protivničke odbrane i golmane.

Govoreći za BT Sport, fudbaler Redsa je otkrio jedan vrlo zanimljiv detalj iz svoje karijere. 

"Sjećam se kada sam bio član Chelseaja da mi je Ancelotti rekao 'pogledaj DVD od Inzaghija' - gledaj kako se kreće, kako prati ofsajd i ono što čini napadača da daje golove", ispričao je fudbaler Redsa, te dodao:

"Inzaghi ja taj koga sam zaista uživao gledati na terenu. On je totalno drugačiji u odnosu na moj stil igre i način na koji ja igram, ali on ima nešto što ja nisam imao i to mi je pomoglo mnogo. Vjerovatno mnogo mojih golova sam postigao zahvaljujući njemu".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.