Stuttgart Ibiševiću dovodi konkurenciju iz Crvenih đavola

Macheda blizu potpisa za Stuttgart

Stuttgart Ibiševiću dovodi konkurenciju iz Crvenih đavola

Midhat Šljivak

Ekipa Stuttgarta u kojoj nastupa reprezentativac naše zemlje Vedad Ibišević, želi dodatno pojačati konkurenciju u napadu.

Prema pisanju italijanskih medija, Stuttgart je zainteresovan za dovođenje napadača Manchster Uniteda Federica Machede, a razgovori su već u uveliko počeli i nalaze se u završnoj fazi.

"Pregovori sa Stuttgartom teku dobro. On je igrač kojeg žele mnogi klubovi. Ima ponude iz Španije iz Italije, ali je Stuttgart trenutno najrealnija opcija", rekao je Machedin agent.

Ovaj 21-godišnji fudbaler karijeru je počeo u Laziju, ali je još kao tinejdžer prešao u Manchester United. Prethodno je Macheda boravio na posudbama u Sampdoriji i QPR-u.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.