Stuttgart postavio ultimatum Palermu zbog Šunjića

Italijanska ekipa odugovlači transfer

Stuttgart postavio ultimatum Palermu zbog Šunjića

Italijanski mediji jučer su prenijeli informaciju da je transfer našeg defanzivca Tonija Šunjića u ekipu Palerma skoro pa gotova stvar, ali čini se da ipak nije tako.

Naime, italijanska ekipa odugovlači transfer, barem prema mišljenju direktora Stuttgarta  Jana Schindelmeisera, koji očito više nema strpljenja pa je odlučio poslati poruku ekipi iz Serije A.

"Dajem vam rok od 48 sati da završite transfer Šunjića ili ćemo ga prodati u drugi klub", prenio je njemački Bild poruku direktora popularnih Švaba.

Podsjetimo da je Schindelmeiser nedavno potvrdio da će Šunjić sigurno napustiti klub do kraja januarskog prelaznog roka, pa tako naš defanzivac nije putovao sa ostatkom tima na pripreme u Portugal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi