Stuttgart želi i Salihovića?

Bh. dvojac bi mogao pojačati Švabe

Stuttgart želi i Salihovića?

Kako izvještava njemački kicker.de, poslije Vedada Ibiševića i Sejad Salihović se našao na meti Stuttgarta.

Prelazni rok traje do 31. januara, te Švabe još uvijek imaju šansu da pojačaju redove i da konačno počnu bilježiti dobre rezultate. Navijači su sve nezadovoljniji igrama i čelnici Stuttgarta će uskoro morati nešto promijeniti. Napadač im je prijeko potreban, a Vedad Ibišević se sve češće povezuje sa prelaskom na Mercedes Benz Arenu.

Međutim, kako prenose njemački mediji i Sejad Salihović bi uskoro mogao pojačati redove desetoplasirane momčadi Bundeslige. Našem reprezentativcu ugovor ističe na ljeto, a ostaje nam da vidimo šta će se dešavati u narednih sedam dana, koliko traje prelazni rok.

Stuttgart nije zabilježio pobjedu od novembra 2011. godine i trenutno se nalazi u seriji od pet uzastopnih utakmica bez trijumfa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije