Stvari koje niste znali o reprezentativcima BiH

Stvari koje niste znali o reprezentativcima BiH

2. Mario Vrančić - najveći talenat u historiji Mainza

Fudbalski reprezentativci BiH su jedni od najpopularnijih sportista u našoj zemlji. Njihovi životi su dinamični, uzbudljivi i zanimljivi, a to je ujedno i razlog zbog kojeg su pod velikim lupom javnosti.  

Mario Vrančić je svoje prve fudbalske korake napravio u Mainzu za koji je nastupao do ljeta 2010. godine, kada je potom potpisao ugovor sa tadašnjim drugoligašem Rot Weiss Ahlenom.

Povremeni reprezentativac naše zemlje je u tom periodu nastupao pod zastavom selekcije Njemačke i slovio je za najveću nadu Mainza, a to je jedne prilike za njemačke medije potvrdio i njegov nekadašnji šef Jurgen Klopp. 

“Mario Vrančić je najveći talenat koji je ikada postojao u Mainzu“, izjavio je Klopp u aprilu prošle godine.

Vrančić danas nastupa za SV Darmstadt 98 i još uvijek se nije uspio izboriti za svoje mjesto u početnoj postavi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi