Stvari koje niste znali o reprezentativcima BiH

Stvari koje niste znali o reprezentativcima BiH

4. Muhameda Bešića davio trener HSV-a

Fudbalski reprezentativci BiH su jedni od najpopularnijih sportista u našoj zemlji. Njihovi životi su dinamični, uzbudljivi i zanimljivi, a to je ujedno i razlog zbog kojeg su pod velikim lupom javnosti.  

Muhamed Bešić će cijeli život pamtiti 2012. godinu i incident u HSV-a koji se desio nakon meča sa Wolfsburgom.

Bild je tada tvrdio kako je Thorsten Fink najprije s obje ruke počeo daviti Bešića i potom ga izbacio iz svlačionice, a naš reprezentativac se nije lako pomirio sa tim pa je treneru dobacio: "Šta ti mislis ko si da me izbacuješ?"

Sadašnjem vezisti Evertona to je ujedno bio i kraj u HSV-u, a njegov naredni klub u karijeri bio je Ferencvaroš u kojem je zahvaljujući svojim nastupima izborio i poziv Safeta Sušića za Svjetsko prvenstvo u Brazilu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi