Suarez: Najdraži gol

Presudio Realu

Suarez: Najdraži gol

Edmir Škorić

Luis Suarez je priznao kako mu je gol protiv Real Madrida najvažniji za Barcu.

Suarez je pogodio sinoć za pobjedu Barcelone u El Clasicu nad Realom (2:1). Urugvajac je bio strijelac odlučujućeg gola, a njegov tim sada ima četiri boda više u odnosu na rivala iz Madrida.

“Ovo mi je za sada najvažniji gol u dresu Barce, a na značaju dobije dodatno ako se zna da je postignut protiv Reala. Sretni smo. Znamo da je ovo bila jako važna utakmica”, kazao je Suarez, dodavši:

“Nismo igrali onako kako smo navikli u prvih 45 minuta. Real je stalno napadao i mi nismo imali loptu u nogama kao što smo planirali. No, popravili smo to u nastavku”, dodao je Suarez, koji je istakao da ima još puno do kraja prvenstva i da se ne treba opuštati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.