Suarez nije interesantan Romi

Potvrdio Walter Sabatini

Suarez nije interesantan Romi

Sportski direktor Rome Walter Sabatini demantovao je navode da njegova ekipa želi dovesti urugvajskog napadača Luisa Suareza.

Italijanski mediji prenijeli su jučer informaciju kako u Romi žele od naredne sezone vidjeti napadača Liverpoola i reprezentacije Urugvaja Luisa Suareza, ali je sportski direktor Vučice ipak demantovao ove navode.

 

"Ne postoje ama baš nikakvi pregovori oko dovođenja Suareza. Istina, on je sjajan igrač, iako je posljednjih dana imao problema u Engleskoj. Međutim, bez obzira na sve, Roma nije zainteresovana za njegove usluge", rekao je Sabatini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.