Suarez: Pokazali smo ko smo i šta smo

Suarez: Pokazali smo ko smo i šta smo

Edmir Škorić

Urugvajska nogometna reprezentacija u nedjelju navečer postala je prvak Južne Amerike. U finalu Copa Americe izabranici Oscara Tabareza s 3:0 savladali su Paragvaj.

Urugvajski selektor Oscar Tabarez titulu je posvetio bivšim igračima, selektorima i ljudima reprezentacije, koji su učestvovali u osvajanju 14 titula. Stoga, 15. titula posvećena je upravo njima.

Napadač Liverpoola Luis Suarez jako je sretan zbog naslova: "Pokazali smo da ono što se dogodilo na Svjetskom prvenstvu nije bila samo sučajnost. Pokazali smo ko smo i šta smo i zbog toga sam jako sretan", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.