Suarez: Pokazali smo zbog čega smo prvaci

Urugvajac postigao hat-trick

Suarez: Pokazali smo zbog čega smo prvaci

Luis Suarez je sa tri gola bio prvo ime sinoćnjeg susreta na Nou Campu, u kojem je Barcelona savladala Eibar rezultatom 3:1.

Bila je to teška utakmica za Katalonce, koji su teže od očekivanog došli do pobjede protiv autsajdera, koji je imao prednost od 1:0.

"Pobijedili smo u teškoj utakmici i sretan sam zbog toga. Drago mi je što sam ekipi pomogao svojim golovima. Pokazalli smo zašto smoi prvaci. Znamo da neće biti lako odbraniti titulu, Real Madrid će se boriti do samog kraja", rekao je Suarez.

Urugvajcu je ovo bio drugi hat-trick u dresu Barcelone od dolaska na Nou Camp. Za aktuelnog prvaka Evrope je do sada odigrao 58 utakmica, postigao je 35 golova i upisao 26 asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.