Suarez prelazi u Tottenham?

Suarez prelazi u Tottenham?

Tottenham bi u ovom prelaznom roku konačno mogao dovesti u svoje redove napadača Ajaxa i urugvajske reprezentacije Luisa Suareza, koji se zasitio igranja u holandskoj ligi.

Ajax je spreman pustiti Suareza sa 17 miliona funti, ali potrebno je da se prije toga srede neke stvari u svlačionici Tottenhama. Harry Redknapp je navodno sumnjičav u Suarezove kvalitete, jer smatra da nije igrač koji će u Premiershipu biti na razini iz Eredivisie.

Ipak, i pored Redknappovih sumnji on bi se, prema pisanjima engleskih medija kockao sa dovođenjem Suareza, ali ima problem viška napadača. Ukoliko uspije nekome prodati Robbiea Keanea, onda neće biti prepreka za dovođenje Suareza.

Za reprezentativca Republike Irske najzainteresovaniji su Newcastle United, Stoke City i Everton, a nije isključen ni prelazak u redove Birmingham Cityja. Pored Suareza na White Hart Lane bi mogao stići i David Beckham na posudbu, dok bi klub napustio David Bentley.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.