Suarez: Protiv Rivera će biti spektakularno
Foto:EPA

Barca se plasirala u finale Svjetskog prvenstva

Suarez: Protiv Rivera će biti spektakularno

S. Bošković

Luis Suarez svoj hat-trick na Svjetskom klupskom prvenstvu koji je postigao u polufinalu protiv Guangzhoa posvetio je povrijeđenim suigračima. 

Messi se povredio prije utakmice, te se smatra da ima problema s bubrezima, dok je  Neymar susret proveo na klupi zbog bolova u preponama. 

"Nadam se da će se Messi što prije oporaviti. Istom se nadam i za Neymara i Douglas. Znali smo da su Messi i Neymar povrijeđine, no morali smo se fokusirati na utakmicu", izjavio je Suarez. 

Barca će u finalu koje se igra u nedjelju igrati protiv prvaka Južne Amerike, River Platea, koji je u polufinalu savladao japanski tim Sanfrecce Hiroshima. 

"Znamo da je sve moguće protiv Rivera. Oni su osvojili Copa Libertadores. River je jedan od najvećih timova iz Južne Amerike. Finale će biti spektakularno", zaključio je Suarez.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.