Suarez sam protiv Čilea

Suarez sam protiv Čilea

Reprezentacija Urugvaja briljira u južnoameričkim kvalifikacijama, za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2014. godine.

Sinoć su ugostili ekipu Chilea na svom stadionu. Do pred kraj prvog poluvremena se nije moglo naslutiti da će Čileanci stradati sa 4 gola u svojoj mreži. U 42. minuti Luis Suarez postiže svoj prvi gol, da bi udvostručio prednost u 45. minuti.

Još 2 puta se sjajni Urugvajac upisivao u listu strijelaca i to u 68. i 74. minuti, za veliku pobjedu Urugvajaca i preuzimanje prvog mjesta u ovim kvalifikacijama.

"Najvažnije je da smo osvojili tri boda. Nekoliko puta sam postizao po četiri gola kada sam igrao u Ajaxu, ali ovo mi je prvi put da to činim za nacionalni tim.", istakao je Luis Suarez. 


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti