Suarez: Sretan sam u Liverpoolu

Brzo se adaptirao na novu sredinu

Suarez: Sretan sam u Liverpoolu

Edmir Škorić

Luis Suarez, Urugvajac koji je zimus iz Ajaxa prešao u Liverpool, smatra kako se brže od očekivanog uklopio u novoj sredini.

Podsjetimo da je 24-godišnji napadač za 22,8 miliona funti u januaru iz Ajaxa došao u Liverpool. Za polusezonu je postigao četiri pogotka, ali je svakako privukao pažnju asistencijama i sjajnim partijama, najviše u pobjedi nad Manchester Unitedom (3:1).

"Mislim da sam se jako dobro adaptirao, što je veoma važno. Prilagođavanje u novu momčad je uvijek za mene bila najvažnija stvar po dolasku ovdje. Teško je kada dođete u novu ekipu prvi put jer morate puno toga promijeniti da biste se prilagodili, ali je sve dobro prošlo. I od prve utakmice sam ovdje stvarno veoma sretan", rekao je Suarez.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.