Suarez: Stvari nisu onakve kakvim se čine

Urugvajac nakon poraza na Old Traffordu

Suarez: Stvari nisu onakve kakvim se čine

Urugvajski napadač Luis Suarez kaže kako je razočaran "jer nije sve kako se čini", nakon što je njegov Liverpool poražen kod Manchester Uniteda sa 1:2.

Napadač Liverpoola danas je na Old Traffordu odigrao prvu utakmicu nakon odrađene suspenzije od osam utakmica zbog rasističkog vrijeđanja Unitedovog Patricea Evre.

Međutim, i danas je Suarez bio u centru pažnje, nakon što se odbio rukovati sa Evrom prilikom pozdravljanja igrača.

Nakon toga je navodno došlo i do verbalne prepirke u tunelu stadiona na poluvremenu, a nakon kraja utakmice Evra je vidno nervirao Suareza, slavivši pobjedu tačno ispred njega.

"Izgubili smo i zbog toga mi je krivo, jer smo dali sve od sebe. Razočaran sam jer stvari nisu onakve kakvim se čine", napisao je Suarez na svom Twitter profilu, nakon što je odbio komentarisati dešavanja na utakmici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.