Suazo i 20 miliona eura za Aguera?
Aguero pod Interovom lupom...

Čelnici Intera žele Argentinca

Suazo i 20 miliona eura za Aguera?

E. Škorić

Prema pisanju današnjeg izdanja Corriere dello Sporta, Inter bi mogao poslati ponudu za napadača Atletico Madrida, Sergia Aguera. Predsjednik Massimo Moratti navodno je spreman izdvojit 20 miliona eura i napadača Davida Suaza.

Mladi Argentinac u redovima Atletica bilježi odlične nastupe u "crveno-bijelom" dresu, a to nije promaklo čelnicima Intera koji su spremni debelo platiti za njegove usluge.

Napadač iz Hondurasa koji je jučer bio podvrgnut operaciji koljena, biće odsutan do kraja sezone. Upravo bi David Suazo bio mamac Interovim čelnicima za dovođenje Aguera, budući da bi uz 20 miliona eura bio isporučen u Madrid. Bivši igrač Cagliarija bio je blizu prelaska u Newcastle, ali će ipak biti dio Interove ponude za "Kun" Aguera.

Sergio Aguero trenutno zarađuje 5 miliona eura po sezoni u Španiji, ali je predsjednik Intera Massimo Moratti spreman izdvojiti debelu svotu za godišnju platu 20-godišnjaka.
 

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije