Subašić od ljeta ponovo u Olimpicu

Povratak u redove bivšeg kluba

Subašić od ljeta ponovo u Olimpicu

Muhamed Subašić će se nakon tri godine ponovo vratiti u Premijer ligu Bosne i Hercegovine i to u redove bivšeg kluba, Olimpica. 

Subašić je u Olimpic stigao iz Laktaša 2009. godine, a u klubu sa Otoke ostao je do 2011. godine. Nakon dvije sezone provedene na Otoci Subašić je otišao u Njemačku i postao član Dynamo Dresdena. 

Subašić je u Dresdenu ostao dvije godine, a potom je raskinuo ugovor sa njemačkim klubom. Subašić je u Dynamo stigao na ljeto 2011. godine kao posuđen igrač Olimpica, a prema ranijem dogovoru u Dresdenu je trebao ostati do ljeta naredne godine.

Međutim, došlo je do prekida saradnje na obostrano zadovoljstvo, a čelnici Dynama su se putem zvanične internet stranice zahvalili Subašiću na svemu što je dao za njihov klub. U dresu Dynama odigrao je 29 utakmica i postigao tri gola. Prošlu sezonu proveo je u redovima belgijskog OH Leuvena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.