Subašić: Presretan sam zbog poziva

Novi član naše reprezentacije za SportSport.ba

Subašić: Presretan sam zbog poziva

Olimpic je u gradskom derbiju protiv Sarajeva ima vodstvo pola sata prije kraja utakmice, ali su onda igrači Sarajeva kreirali preokret i došli do tri boda. Muhamed Subašić misli kako je njegov tim zaslužio bod.

"Slobodno mogu reći da smo sami sebe pobijedili. Igrali smo dobro, imali smo vodstvo, a onda smo neshvatljivo pali. Imali smo nekoliko čistih zicera, Rodrigo je u drugom poluvremenu mogao postići pogodak, ali je Hamzić nekako odbranio", kaže Subašić za naš portal.

"Igrali smo dobro sve dok nije dosuđen penal, koji je mogao da  se i ne svira. Primili smo gol koji nas je "presijekao", Sarajevo je to iskoristilo i postiglo drugi pogodak. Nakon toga s eviše nismo mogli vratiti u utakmicu", kaže lijevi bočni Olimpica.

Na spisku koji je za utakmicu s Albanijom objavio selektor Safet Sušić našlo se ime i Mhameda Subašića, koji kaže kako je presretan zbog poziva i kako se nada da će dobiti priliku za igru u najdražem dresu.

"Presretan sam zbog poziva, jer svakom igraču je san igrati za reprezentaciju svoje zemlje. Daću sve od sebe da opravdam poziv selektora. Na mojoj poziciji lijevog beka je situacija takva da su igrali Mravac i Lulić, koji nisu prirodni lijevi bekovi, pa se nadam kako bi zbog toga mogao dobiti priliku za igru", rekao je novi član našeg nacionalnog tima.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.