Subašić produžio sa Olimpicom

Reprezentativac BiH potpisao novi ugovor

Subašić produžio sa Olimpicom

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Muhamed Subašić produžio je ugovor sa sarajevskim Olimpicom na još godinu dana.

Mladi reprezentativac BiH zablistao je ove sezone kako u dresu Olimpica, tako i u dresu reprezentacije Bosne i Hercegovine, te je tako na sebe privukao pažnju većeg broja evropskih klubova. Ipak, mladi lijevi bočni igrač odlučio je produžiti vjernost Vukovima na još godinu dana.

"Produžili smo saradnju na još godinu dana. Veoma sam zadovoljan uslovima, a najveći razlog što sam produžio sa Olimpicom jeste da mi je potrebna mirnoća i da ne razmišljam sada o tome", kaže Subašić za SportSport.ba.

"Imam zaista mnogo ponuda stranih klubova, ali ćemo vidjeti šta će biti dalje. Kada bih ja mogao birati gdje ću nastaviti karijeru, izabrao bih Njemačku ili Englesku", dodao je Subašić.

"Dogovorili smo produžetak saradnje sa našim najboljim igračem Muhamedom Subašićem na još godinu dana, pošto mu je na ljeto isticao bivši ugovor i mislim da je to u ovom trenutku najbolje riješenje za obje strane", potvrdio je za naš portal čelni čovjek Olimpica Nijaz Gracić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.