Subić: Sutra ću više znati o svom statusu u Partizanu
FOTO: EPA

Srbijanski mediji ga sele iz Humske

Subić: Sutra ću više znati o svom statusu u Partizanu

A. Beganović

Potencijalni bosanskohercegovački reprezentativac i fudbaler beogradskog Partizana, Aleksandar Subić, u ovom prelaznom roku mogao bi promijeniti sredinu.

Aleksandar Subić je prošle godine prešao iz Borca u Partizan. Međutim, u redovima beogradskog tima nije ostavio dublji trag, odnosno  u godinu dana je odigrao 10 prvenstvenih utakmica, pa srbijanski mediji sve više špekulišu o njegovom odlasku iz Humske.

Navodno je Subić na transfer listi i tim povodom SportSport.ba kontaktirao je ovog mladog fudbalera.

"Ne znam šta da vam kažem. Sutra je prozivka, moram se javiti u klub i onda ću više znati po pitanju svog statusa", za SportSport.ba je izjavio Subić.

Nekadašnji fudbaler Borca u kuloarima se povezuje sa pojedinim bosanskohercegovačkim klubovima, ali kako sam kaže, njega još uvijek niko nije kontaktirao.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mene niko nije kontaktirao. Da li su uspostavljeni kontakti sa ljudima koji vode brigu o mojoj karijeri doista vam ne mogu reći. Sutra sam u Beogradu i mnogo toga će biti jasnije", zaključio je Subić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi