Subić trenirao na Tušnju

Stigao u tim Slobode

Subić trenirao na Tušnju

E. Škorić

Aleksandar Subić, igrač Partizana, stigao je na Tušanj.

Subić je ranije najavljen kao pojačanje Tuzlaka na jednogodišnjoj posudbi, a danas se pojavio u Tuzli na treningu Slobode.

On je i dalje pod ugovorom s Partizanom, no odlučio se vratiti u Premijer ligu kako bi više igrao, a smatra da je Sloboda idealan klub za njega.

Prethodno je ovaj 22-godišnji nogometaš branio boje Borca.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"O Slobodi ne bih mnogo da pričam, ugovor još uvijek nije potpisan. Transfer je blizu realizacije i radi se o posudbi na godinu dana, a ako se realizira uspješno, vjerujem da neću pogriješiti. Bilo je još opcija u proteklim sedmicama", kazao je ranije Subić za SportSport.ba.  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi