Subić: U Bijeljinu po pobjedu

Banjolučani optimisti pred Mladost

Subić: U Bijeljinu po pobjedu

Borac je odlično otvorio sezonu, a utakmica protiv Mladosti bit će samo jedna u nizu onih u kojima će nekadašnji prvak upisati pozitivan rezultat, smatraju na Gradskom stadionu. Dragan Jović neće moći da računa na Žarića zbog crvenog kartona i na Radulovića koji ima tri žuta kartona. 

"Mladost se u dosadašnjem toku sezone pokazala kao neugodan protivnik i očekuje nas u Bijeljini težak zadatak. Ekipa je u odličnoj formi i siguran sam da ćemo i na ovom gostovanju doći do dobrog rezultata", optimist je trener Dragan Jović.

Svi igrači su optimisti pred Mladost, a trener Jović nije krio proteklih ndana da vjeruje onim mladim igračima  Kondiću, Runiću i Subiću.

"Mladost je za nas velika nepoznanica, ali ako je suditi po njihovim rezultatima u dosadašnjem toku sezone, jasno je da se radi o tvrdom protivniku i neće biti lako. Respektujemo domaćina, ali mi u Bijeljinu idemo sa željom da pobjedimo", rekao je vezista Aleksandar Subić.

Mladi defanzivac Kondić se oporavio od povrede i bit će u kombinaciji za utakmicu protiv Mladosti.

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.