Subić: Utakmica od izuzetne važnosti za nas

Borac dočekuje Radnik

Subić: Utakmica od izuzetne važnosti za nas

Mladi Aleksandar Subić odličnim nastupima na otvaranju sezone skrenuo je pažnju na sebe.

Dvadesetogodišnjak koji je u startnih jedanaest bodova ugradio svoje dvije asistencije i danas očekuje dobru igru i trijumf Borca.

“Meč od izuzetne važnosti za nas. Pobjedom bismo reprezentativnu pauzu dočekali kao lideri i zaokužili šest mečeva bez poraza, što su iskreno rijetki očekivali. Vjerovali smo od početka u sebe, a sve nam se to kroz kvalitetne igre i rezultate vratilo. Samo da ovako nastavimo,” kaže mladi Subić.

O Radniku i Subić očekivano govori biranim riječima. Tim iz Bijeljine jedini je uz Borac koji u prvih šest kola nije poražen.

“Mislim da i taj podatak nešto govori. Očekujem kvalitetnu utakmicu, pravi derbi i naravno nadam se našoj pobjedi. Sigurno neće biti lako, Radnik je nedavno remizirao na gostovanju kod Željezničara i u Banja Luku dolaze motivisani sa željom da nastave taj svoj nepobjedivi niz,” dodao je Subić.

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.