Subotić definitivno ostaje u Dortmundu

Potvrdio je to i njegov predstavnik

Subotić definitivno ostaje u Dortmundu

Edmir Škorić

Iako ga mediji "sele" od Arsenala, preko Real Madrida, Manchester Uniteda, pa do Chelseaja, Neven Subotić odlučan je da ostane do kraja sezone u dortmundsku Borussiju.

22-godišnji stoper srbijanske nogometne reprezentacije ove sezone čini važan kotačić u igri dortmundske Borussije koja ima sigurnu prednost na prvom mjestu Bundeslige poslije 17 odigranih kola. Subotić je odigrao svih 17 utakmica i postigao je jedan gol, ali napravio svega 12 prekršaja, što je za stopera sigurno daleko ispod prosjeka.

I dok se razni evropski klubovi bore za njegov potpis, njegova želja je ostati do kraja sezone u Dortmundu, što je potvrdio i njegov prvi predstavnik.

"Nema istine u bilo kakvim glasinama. On neće napustiti Borussiju i osjeća se sretnim u Njemačkoj. Zašto bi htio napustiti klub u ovom trenutku? Svako ko imalo dobro razmišlja ne bi napustio klub kada se on nalazi u vrhu. Sve priče o njegovom transferu su neargumentirane", rekao je Subotićev predstavnik Steve Kelly, dodavši:

"Ponavljam, Neven je jako sretan u Dortmundu i ne razmišlja o odlasku."

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.