Subotić: Hvala Koelnu

Subotić: Hvala Koelnu

Edmir Škorić

Stoper dortmundske Borussije Neven Subotić zahvalio se Koelnu, koji je na svom terenu savladao Bayer Leverkusen i tako crno-žutima pomogao da teoretski osiguraju naslov nekoliko kola prije kraja.

Borussia je u subotu, podsjetimo, s 2:0 savladala Nuernberg i po sedmi put postala prvak Njemačke. Kako je Koeln s istim rezultatom savladao Apotekare, Borussia je mogla početi sa slavljem.

"Svi smo prije utakmice osjećai da će nam Koeln pomoći. Hvala igračima Koelna koji su nam omogući da već sada slavimo i da dođemo do šanse da sve to učinimo pred svojim navijačima", kazao je Subotić.

Borussia je titulu proslavila na svom Signal Iduna Parku pred oko 80.000 navijača.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.