Subotić i Sahin produžili s Borussijom

Žuto-crni krenuli sa pripremama

Subotić i Sahin produžili s Borussijom

Adnan Beganović

Srbijanski štoper Neven Subotić i turski veznjak Nuri Sahin produžili su ugovore s dosadašnjim klubom, Borussijom iz Dortmunda.

Subotićev ugovor vrijedio je do 2013. godine, a vjernost žuto-crnima je produžio do 2014., dok je ugovor Sahina vrijedio do ljeta sljedeće godine, a potpisom novog turski internacionalac obavezao se na vjernost njemačkom klubu do 2013. godine.

Ovu informaciju su iz kluba objavili u nedelju, kada je Jurgen Klopp poveo momčad u pripreme za novu sezonu, a prvi trening Borussije došlo je pogledati oko 10.000 navijača.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.