Subotić: Nema razloga da odem iz Borussije

Subotić: Nema razloga da odem iz Borussije

Edmir Škorić

Srbijanski reprezentativac Neven Subotić kazao je kako, u slučaju da jednom napusti Borussiju Dortmund, neće preći u neki drugi njemački klub.

"Zaista nemam razloga da napuštam ovaj klub. Dortmund je nevjerovatan grad. Nikada neću otići u neki drugi klub u Njemačkoj. Dođe li do toga da napuštam Borussiju, onda ću izabraniti neki inostrani klub", rekao je Subotić za Bild.

Subotić je trenutno jedan od najboljih stopera u Njemačkoj. U Dortmund je stigao u junu 2008. godine, a s klubom ima ugovor do ljeta 2014. godine. Navodno se nalazi na meti londonskog Chelseaja.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.