Subotić nije na prodaju

Iz Dortmunda tvrde

Subotić nije na prodaju

Edmir Škorić

Nekoliko elitnih evropskih timova, od kojih treba istaknuti i Manchester City, željeli su ove zime u svojim redovime srpskog repezentativca Nevena Subotića. No, iz Dortmunda tvrde da od prodaje 20-godišnjeg defanzivca nema ništa.

Trener Građana, Mark Hughes, bio je spreman izdvojiti 20 miliona funti za zimsko angažovanje Nevena Subotića, unatoč činjenici da na štoperskim pozicijama ima Joleon Lescotta i Kolo Tourea.

Ipak, u Dortmundu ne žele prodati 20-godišnjeg reprezentativca Srbije, a to je potvrdio i generalni direktor Borussije.

"City nam može lako ponuditi 20 miliona funti ako to oni žele, ali mi ostajemo pri svome - Neven Subotić nije na prodaju".

Subotića ugovor sa Borussijom veže do 2014. godine.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.