Subotić: Žao mi je što smo izgubili zbog dvije moje greške

Nakon što je kumovao pobjedi Bayerna

Subotić: Žao mi je što smo izgubili zbog dvije moje greške

Fudbaleri Borussije Dortmund doživjeli su svoj sedmi ovosezonski poraz, i to na Allianz-Areni sa 2:1, nakon što su imali vodstvo od 0:1 na poluvremenu.

Na poluvremenu je u svlačionici BVB-a zbog povrede ostao defanzivac Mats Hummels, a u igru je Jurgen Klopp umjesto njemačkog reprezentativca poslao Nevena Subotića.

Upravo je nekadašnji reprezentativac Srbije kumovao kod oba gola Bavaraca.

"Žao mi je što smo izgubili zbog dvije moje greške", rekao je Subotić nakon velikog derbija. 

Borussija je poražena peti put u nizu u Bundesligi, te zaostaje 17 bodova za liderom prvenstva i svojim današnjim protivnikom.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije