Subotiću Svjetsko prvenstvo u prvom planu

Subotiću Svjetsko prvenstvo u prvom planu

Edmir Škorić

U razgovoru za Glas Srpske, reprezentativac Srbije i član dortmundske Borussije Neven Subotić kazao je kako mu je Svjetsko prvenstvo u prvom planu.

Ne opterećuje se Subotić previše raznoraznim špekulacijama o mogućem transferu te su njegove misli isključivo uperene ka Južnoj Africi, gdje će sa reprezentacijom Srbijom od 11. juna igrati Svjetsko prvenstvo.

"Ne želim da se opterećujem raznim pričama o transferima i trenutno mi je u planu samo Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi", kazao je Subotić, te prokomentarisao svoje nastupe u njemačkoj Bundesligi.

"Izuzetno sam zadovoljan svojim izdanjima u prvenstvu u kome sam postigao šest golova. U tekućem prvenstvu dva puta sam zatresao protivničke mreže. U Dortmundu mi je lijepo, na pravi način sam prihvaćen od drugova iz ekipe, stručnog štaba, navijača... Njemački profesionalizam mi ne pada teško", dodaje Subotić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.