Sudija nije bio na utakmici? Prekršaj Suareza su svi vidjeli osim njega

Priznao gol Barcelone

Sudija nije bio na utakmici? Prekršaj Suareza su svi vidjeli osim njega

Endin Čaušević

Fudbaleri Barcelone i Real Madrida sinoć su odigrali još jedno fenomenalnu utakmicu koja je na kraju završena rezultatom 2:2.

El Clasico nam je ponovo ponudio dosta uzbuđenja na terenu iako ovaj meč gotovo da nije imao rezultatskog značaja. Barcelona je uspjela na kraju da ostane neporažena i nastavi nevjerovatan niz iako je katalonski klub drugo poluvrijeme igrao s igračem manje.

Na startu drugog dijela Katalonci su poveli sa 2:1 kada je Lionel Messi postigao sjajn gol. Ipak, prije toga očito je bilo da je Luis Suarez faulirao Raphaela Varanea, ali sudija je propustio priliku da svira prekršaj i u nastavku akcije Kraljevi su primili gol.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

mico
EH NA ISTI NACIN JE LVERPOOL DAO ROMI GOL U PRVOJ TEKMI, NISTE PISALI O TOME....
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi