Sudije otele pobjedu BiH!

Kvalifikacije za EP u malom fudbalu

Sudije otele pobjedu BiH!

Reprezentacija Bosne i Hercegovine u malom fudbalu remizirala je sa Češkom u Ostravi u prvom kolu kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo.

Izabranici selektora Tomislava Ćurića bili su mnogo bolji protivnik od domaće selekcije Češke, ali sudijski par: Španac Diaz Pena Francsico i Elkin Samagli iz Azerbejdžana, bh. fudbalerima nisu dopustili da pobjede.

Reprezentacija Bosne i Hercegovine nakon prvog poluvremena imala je rezultatsku prednost na svojoj strani: 4:2. Međutim, u nastavku sudije su veoma diksutabilnim odlukama praktično poklonile Česima bod.

Bosna i Hercegovina naredni susret kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo igra sutra sa selekcijom Hrvatske sa početkom u 16:15 minuta.

Češka – BiH 4:4
1:0 – M. Mareš (2), 1:1 – D. Novoselac (8), 1:2 – Crnalić (12), 1:3 – Kljunić (14), 2:3 – Dlouhi (20), 2:4 – Ramić (20), 3:4 – Rešetar (38), 4:4 – Kopecki (39).
ČEŠKA: Meller, Novotny, Klouli, Sluka, Remareš, Glouhi, Kopecki, Rešetar, M. Mareš, Kraicel, Šalama, Janovski. Selektor: Tomas Neuman.
BiH: Melher, Begović, Lalić, Vladisavljević, Krezo, Kljunić, D. Novoselac, Ramić, Crnalić, S. Novoselac, Knezović, Perković. Selektor: Tomislav Ćurčić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.