"Sudije zatvaraju oči, Šećerović mi je psovao ničim izazvan"

Nemanja Anđušić za SportSport.ba.

"Sudije zatvaraju oči, Šećerović mi je psovao ničim izazvan"

D. Kurbegović

Pomalo nevjerovatan potez napravio je danas prvotimac Mladosti Doboj Kakanj Nemanja Anđušić u duelu njegovog tima protiv Tuzle City.

Naime, Anđušić je u 87. minuti tokom jednog prekida udario nogom vezistu gostiju Adnana Šečerovića i zaradio direktan crveni karton.

Nakon meča Anđušić je iznio svoju stranu priče za SportSport.ba.

"Šećerović me ničim izazvanim gurnuo i počeo mi psovati, a ja sam naslonio nogu na njega. Na snimku se ne vidi šta se desilo na početku, odnosno to njegovo guranje i psovanje. Nije to u redu sa moje strane, ali nije u redu ni da se tako odnosi protivnički igrač. Sudije zatvaraju oči na takve stvari, a danas je sudija bio udaljen par metara od mene", priča Anđušić.

Da li Anđušića zbog današnjeg poteza očekuje rigorozna kazna, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Mladost Doboj Kakanj, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Mladost Doboj Kakanj Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Tarik
Ovaj umjesto da se izvini pokušava da opravda ovaj nesportski potez! Uvijek je neko drugi kriv!
16 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi