Sudijske odluke sa utakmice u Bugojnu su hit na internetu

Pojavio se snimak

Sudijske odluke sa utakmice u Bugojnu su hit na internetu

Mnogo se prašine u Bosni i Hercegovini podiglo nakon utakmice Iskre iz Bugojna i sarajevskog Olimpica, koja je završena rezultatom 1:1.

Glavni sudac Sanel Silić iz Cazina je od utakmice napravio pravi šou i donio je nekoliko kardinalno loših odluka na štetu kluba iz Sarajeva, kojem je podijelio ukupno četiri crvena kartona i to treneru Varešanoviću, pomoćniku Selimoviću i fudbalerima Pršešu i Jusiću.

Mirza Varešanović se nakon utakmice nije mogao načuditi svemu što je vidio na Jakliću.

"Nemam riječi. Ovakve stvari nisam doživio, niti gledao na TV-u ikada prije. Nisam doživio da sudija u fudbalu svira korake, da meni kaže da će nas on sam pobijediti i da psuje mojim igračima. Igrači su ga pitali u dosta navrata šta je svirao, on kaže korake. Nisu nam svirana dva penala, ovo je toliki kriminal da ja ne znam više šta da pričam", požalio se trener Olimpika, dodavši da su se svi na stadionu smijali kada su vidjeli šta je sve Silić dosudio protiv njegove ekipe.

Nakon tih riječi Mirze Varešanovića, bh. javnost se zainteresovala da vidi šta se to događalo na utakmici Iskre i Bugojna, a na internetu se brzo pojavio snimak "sabranih dijela Sanela Silića" koji je postao pravi hit na društvenim mrežama.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Sanel Silić iz Cazina je suspendovan do daljnjeg, a u nastavku možete vidjeti i zašto. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi