Šuker: Džeko je vrhunski napadač
Davor Šuker

Šuker: Džeko je vrhunski napadač

Jedna od fudbalskih legendi sa ovih prostora i zasigurno jedan od najboljih evropskih napadača svih vremena, Davor Šuker, nalazio se ovog vikenda u Talinu gdje je došao kako bi dao podršku reprezentaciji BiH.

Šuker je bio gost naše reprezentacije tokom gostovanja u Talinu, a vrijeme je uglavnom provodio družeći se sa novinarima, reprezentativcima i svojim nekadašnjim selektorom, a sadašnjim Bosne i Hercegovine, Miroslavom Blaževićem.

"Ćiro je jedan od najboljih trenera kojeg sam imao tokom svoje karijere. Sjajan motivator i čovjek, bio je najzaslužniji za uspon 'Vatrenih' i treće mjesto koje smo osvojili na Svjetskom prvenstvu u Francuskoj 1998. godine", priča Šuker.

Nekadašnji napadač Osijeka, Dinama, Seville, Real Madrida, Arsenal, West Ham i 1860 Minhen, oduševljen je igrom bh. tima, kako u dosadašnjim kvalifikacijama, tako i u susretu sa Estonijom.

"Poseban je utisak na mene ostavio Edin Džeko. Ja sam bio napadač pa mi je logično da mi prvo on padne za oko. Radi se u vrhunskom napadaču. Potvrda toga je da se za njega interesuje pola Evrope", smatra Šuker.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti

Najčitanije iz kategorije