Šuker: Raul bi trebao u Englesku

Šuker savjetuje Raula i Navasa

Šuker: Raul bi trebao u Englesku

Davor Šuker je igrao u Sevilli, Real Madridu i Arsenalu, tri velika kluba iz dvije najjače svjetske lige. Zbog toga je bio kompetentan da daje savjete Jesusu Navasu i Raulu Gonzalezu.

„Znam predsjednika Seville, Jose Mariju i mnoge igrače, koji su iz Seville prešli u Madrid. Nadam se da će i Jesus Navas u budućnosti nositi dres Real Madrida“, rekao je Davor Šuker za Eurosport.

Šuker je pred kraj svoje nogometne karijere Španiju zamijenio Engleskom, gdje je nosio dres londosnkog Arsenala, a takav savjet je dao i svom bivšem suigraču iz Reala, Raulu Gonzalezu.

„Raul je moj prijatelj. Zbog toga bih volio da karijeru okonča u Engleskj, to sam mu i rekao kada smo se zadnji put vidjeli. Bilo bi lijepo kada bi karijeru završio u Londonu“.

„Želim finale SP u Južnoj Africi između Španije i Argentine, ali moram priznati da i Engleska ima veoma jak tim“, odgovorio je Šuker na pitanje koga vidi kao prvog favorita SP.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.