)
Sukob igrača Kameruna usljed nemoći protiv Hrvatske

Pred sami kraj susreta

Sukob igrača Kameruna usljed nemoći protiv Hrvatske

Reprezentacija Kameruna doživjela je visok poraz protiv Hrvatske rezultatom 4:0. Ipak, ono što je obilježilo utakmicu kada je afrička selekcija u pitanju jeste sukob između dvojice fudbalera pred sami kraj utakmice.

Usljed nemoći protiv Hrvatske, reprezentativci Kameruna bili su isfrustrirani i došlo je do situacije koja se rijetko viđa u fudbalu. Sukobi igrača na terenu jesu svakodnevna pojava, ali kada se sukobe suigrači to su već problemi ozbiljnijih razmjera. Assou-Ekotto prišao je Moukandjou i nešto mu dobacio, na šta je ovaj samo odmahivao rukom. To je iznerviralo Ekotta koji je glavom udario svog suigrača, a ko zna kako bi se sve završilo da se Webo nije umiješao i razdvojio suigrače.

Bilo kako bilo, reprezentaciju Kameruna je u posljednje vrijeme izgradila vrlo loš imidž i bit će potrebne neke promjene da se situacija u reprezentaciji vrati pod kontrolu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.