Sukob u Unitedu: Nani udario Petruccija

Portugalac na izlaznim vratima Old Trafforda?

Sukob u Unitedu: Nani udario Petruccija

A. Haznadarević

Nakon što je za portugalskog internacionalca Nanija sezona krenula loše odbijanjem uprave Uniteda da mu poveća primanja, Nani bi se vrlo lahko mogao naći na transfer listi nakon što je izazvao sukob na posljednjem treningu pred večerašnji duel sa Tottenhamom.

Naime, Portugalac je nakon malo grubljeg starta Davidea Petruccija prvo krenuo u verbalni duel, a zatim i navodno udario mladog saigrača.

Ovaj incident sasvim sigurno neće ići na ruku dvadesetpetogodišnjem Portugalcu, koji s Crvenim đavolima ima važeći ugovor do 2014. godine, pa će prema svemu sudeći uprava tima sa Old Trafforda u želji da izvuće nešto novca prije isteka ugovora ozbiljno razmotriti sve ponude u narednim prelazim rokovima.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.