Sulejman Krpić dogovorio prelazak u Sarajevo

Mladi bh. napadač potvrdio za naš portal

Sulejman Krpić dogovorio prelazak u Sarajevo

Sulejman Krpić, nekadašnji juniorski reprezentazivac Bosne i Hercegovine, dogovorio je saradnju sa Sarajevom čiji bi dres trebao nositi u narednih godinu.

Krpić bio je velika nada Dinamo Zagreba. Nekadašnji juniorski reprezentativac Bosne i Hercegovine 2009. godine potpisao je profesionlni ugovor sa Modrima, a tada su svi hrvatski mediji pisali o igraču koji je dobio "Balabanovu devetku".

Ipak, nije se dugo nakon toga zadržao u Maksimiru i preselio je u redove asutrijskog LASK-a, a nakon toga nastavio je karijeru u Orašju, gdje je istu i počeo.

"Dolazim u Sarajevo. Dogovorio sam saradnju na godinu dana", kratko je rekao Krpić za SportSport.ba.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.