Sulejmani na meti Vitessea

Eredivisie

Sulejmani na meti Vitessea

Vitesse bi ove sezone mogao imati sasvim respektabilan sastav za holandske prilike. Naime, bogati gazda ovog holandskog kluba ima dobre odnose s Romanom Abramovičem koji mu je posudio tri nogometaša za narednu sezonu.

Bivši golman Intera iz Zaprešića Matej Delač, te dvojica srpskih nogometaša, Nemanja Matić i Slobodan Rajković, novi su članovi kluba iz Arnheima. Vlasnik kluba ne namjerava tu stati, pa se bacio i na dovođenje Miralema Sulejmanija.

"Definitivno, želim da odem iz Ajaksa. Samo na taj način moći ću da napredujem i da za neko vrijeme budem opet onaj stari", rekao je Sulejmani o mogućnosti prelaska u redove Vitessea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.