Sulejmani od petka u West Hamu

Sulejmani od petka u West Hamu

Mladi fudbalski reprezentativac Srbije Miralem Sulejmani od petka će postati član engelskog West Hama, piše beogradski Sportski žurnal.

Sulejmani, koji je član Ajaxa, narednih godinu dana igraće kao pozajmljen igrač u londonskom klubu, sa opcijom da Čekićari narednog ljeta otkupe njegov ugovor.

„Sretan sam što ću igrati u najjačoj ligi u Evropi. Spreman sam za izazov, uvjeren sam da ću dobiti šansu jer se menadžer Avram Grant pozitivno izjasnio o mojim kvalitetima. Drago mi je što ću sarađivati i sa našim bivšim reprezentativcem Željkom Petrovićem. On će mi pomoći da se što brže prilagodim engleskim zahtjevima. Odgovara mi ostrvski stil igre i siguran sam da ću napredovati“, rekao je Sulejmani.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti