Šulenta: Karačić uživa naše puno povjerenje

Priče o smjeni neutemeljene

Šulenta: Karačić uživa naše puno povjerenje

Adnan Beganović

Branko Karačić od svog dolaska u mostarski Zrinjski uživa veliko povjerenje navijača i igrača. 

Čovjek koji je Zrinjskom donio treći naslov prvaka BiH ipak je prema našim saznanjima u par navrata visio, a na klupi su ga ostavljale isključivo pobjede, odnosno dobri rezultati. U posljednje vrijeme navodno je aktualizirana Karačićeva smjena, ali je to prvi čovjek kluba Danko Šulenta u izjavi za naš portal demantovao.

"Takve priče nisu utemeljene. Branko Karačić je trener HŠK Zrinjski i doista ne znam ko plasira rakve informacije. On uživa puno povjerenje Upravnog odbora i zadovoljni smo njegovim radom", izjavio je Šulenta za SportSport.ba.

"Fokusirani smo samo na narednu prvenstvenu utakmicu u kojoj želimo upisati pobjedu. U Foči smo osvojili bod, iako smo trebali slaviti, no malo nas je i sreća napustila, a i uslovi za igru nisu bili najregularniji. Dakle, informacije o eventualnoj smjeni Branka Karačića nisu istinite, on uživa naše povjerenje i da nije tako, ne bi bio više trener", dodao je Šulenta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.