Suljević: Bodovi ostaju na Koševu

Premijer liga, 3. kolo

Suljević: Bodovi ostaju na Koševu

Adnan Beganović

Danas će posljednji susret 3. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine odigrati Olimpik i Široki Brije, a odbrambeni fudbaler popularnih Vukova Nihad Suljević uvjeren je da će bodovi ostati u Sarajevu.

"U ovaj susret ulazimo na krilima pobjede u Trebinju. Široki je kvalitetna momčad koja već dugo ne zna za poraz na gostujućem terenu. Uvjeren sam da će danas konačno biti zaustavljen i taj niz", rekao je Suljević i dodao:

"Široki ima odlične pojedince, ali i odličnog trenera, tako da nam neće biti niti malo lako. Međutim, mišljenja sam da ćemo se danas mi na Koševu radovati.  Naša želja i cilj je pobjeda u svakom meču, pa tako i ovom, tako da gostima ne ostaje ništa drugo nego da kapituliraju pred našim napadačima, a mi iz odbrane ćemo se potruditi da naša mreža ostane netaknuta."

Mogući sastavi:
Olimpik: Lučić, Suljević, Ješe, Kolarov, Subašić, Kreser, Vidović, Thiago, Kapić, Alimanović, Mujić.
Široki Brijeg: Bandović, Ćorić, Renato, Topić, Barišić, Kožul, Weitzar, Ivanković, Roskam, Glavina, Mičić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.