Suljić na radaru gradskih rivala, Sarajevo za sada nije prva opcija

Krilni fudbaler već neko vrijeme bez kluba

Suljić na radaru gradskih rivala, Sarajevo za sada nije prva opcija · Saznajemo

A. Čaušević

Asmir Suljić je već neko vrijeme bez kluba nakon što je zimus napustio ekipu Zaglebije iz Poljske.

Suljić je nakon toga dovodio u vezu s povratakom u Olimpiju, međutim ta opcija je propala te 28-godišnjak traži novi angažman.

Brzonogi krilni fudbaler se spominje kao i moguće pojačanje FK Sarajevo, ali čini se da je povratak popularnog Šejtana na Koševo druga opcija te mu je prioritet inostranstvo.

Kako SportSport.ba saznaje Suljić se našao na radaru dva kluba iz Azerbejdžana. Za njegove usluge su zainteresovani gradski rivali iz Bakua, Neftchi i Zira.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Već su uspostavljeni kontakti i bh. fudbaler koji je dobar dio karijere proveo u Mađarskoj vaga ponude klubova iz azerbejdžanske prijestolnice.

Suljić je iz Sarajeva otišao 2013. godine kada je potpisao za Ujpest. U Mađarskoj je još igrao za Videoton, odnosno današnji MOL Vidi. Jednu sezonu je proveo i u Olimpiji.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SarajevoFC
Čuj ti naslova, što pale gurbete da su mu oni ko prva opcija. Haahhaa
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi