Šuman najavio odlazak

"Zasitio sam se bh. fudbala"

Šuman najavio odlazak

Adnan Beganović

Predsjednik Upravnog odbora FK Sarajevo, Hajrudin Šuman, nakon pet godina provedenih na čelu premijerligaša sa Koševa, najavio je odlazak.

"Došlo je do zasičenja. Odlučio sam da od danas ne budem više predsjednik Upravnog odbora. Evidentno je da pojedincima ne odgovara napredak Sarajeva i bh. fudbala u cjelini. Gore je samo u politici, no u njoj se barem zna ko i kako odlučuje", rekao je Šuman za Oslobođenje i dodao:

"Skupština kluba je 22. aprila i neću se kandidovati za predsjednika Upravnog odbora. Podnijeću izvještaj o radu ovog saziva uprave koji je bio transparentan. Ko hoće da radi u Sarajevu imaće priliku. Ja se povlačim iz našeg fudbala. Pomoći ću svom nasljedniku i stojim mu na raspolaganju. Ostajem navijač Sarajeva."

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti