Sun tvrdi: Modrić potpisuje za Real naredne sedmice

Sun tvrdi: Modrić potpisuje za Real naredne sedmice

Kako pišu engleski mediji, Tottenham je pristao na ponudu Real Madrida, te će Luka Modrića naredne sedmice postati igrač Kraljevskog kluba.

The Sun danas piše kako je Tottenham prihvatio ponudu u visini od oko 30 miliona eura od Real Madrida, te da će hrvatski reprezentativac Luka Modrić naredne sedmice postati novi fudbaler Kraljevskog kluba.

Iako je predsjednik Tottenhama Daniel Levy više puta istakao kako Modrić neće otići za manje od 45 miliona eura, čini se kako su ga u Realu ipak smekšali, tim prije što je Real Rafaela Van Der Vaarta prodao "u pola cijene" Tottenhamu, što je smekšalo čelnike kluba sa White Hart Lanea.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.