Sunderland suspendovao Brabmlea

Zbog sumnje za seksualno zlostavljanje

Sunderland suspendovao Brabmlea

Sunderland je jučer suspendovao Titusa Bramblea nakon što je uhapšen u zbog sumnje za seksualno zlostavljanje i posjedovanje droge.

Bramble je uhapšen u srijedu na sjeveroistoku Engleske, a sada je supendovan od strane kluba i neće biti na raspolaganju za naredne utakmice, nit će trenirati sa ekipom.

"Bramble je suspendovan do okončanja istrage kluba. Igrač neće trenirati sa ostatkom ekipe i neće biti na raspolaganju za utakmice u tom razdoblju", rekao je glasnogovornik Sunderlanda.

Podsjetimo, 30-godišnji defanzivac uhapšen je u septembru prošle godine nakon jednog incidenta u hotelu u Newcastletu, također i tada zbog sumnje za silovanje, ali pušten je bez naknade.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.