Sunderland zainteresovan za Gordana Bunozu

Tvrdnje Tutto Mercata

Sunderland zainteresovan za Gordana Bunozu

Prema pisanju italijanskog Tutto Mercata nakon Palerma i Livorna, za bivšeg mladog reprezentativca BiH Gordana Bunozu sada je zainteresovan i engleski Sunderland.

Bunoza je ove sezone jedan od najstandardnijih igrača Wisle Krakow. Nastupio je 26 puta, a o njegovom odlasku se također naveliko pričalo i zimus.

Tada ipak nije otišao, što ne znači da i ovog puta neće. Osim Livorna, Palerma i sada Sunderlanda spominjao se i francuski Boredaux.

Bunoza je za mladu reprezentaciju BiH odigrao devet utakmica, dok se jedne prilike našao i na spisku Safeta Sušića, iako tada nije upisao debi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.