Sunderlandu ne vjeruje čak ni njihov generalni sponzor!

Svi ih već vide u Championshipu

Sunderlandu ne vjeruje čak ni njihov generalni sponzor!

Sunderland je u novu sezonu Premiershipa ušao na neslavan način, jer je nakon dva odigrana kola i dalje bez ijednog boda.

Popularne Crne mačke, koje sa klupe predvodi Dick Advocaat, istakle su najozbiljniju kandidaturu za napuštanje elitnog ranga engleskog fudbala, a koliko je njihova eliminacija realna pokazuje i potez generalnog sponzora ovog kluba.

Naime, poznata kladionica Dafabet je u svoju ponudu uvrstila i klađenje na tim koji će ove sezone ispasti iz Premier lige. Interesantno, najmanji koeficijent je upravo na 'njihov' Sunderland, a on iznosi skromnih 1,6.

Iako se izabranici Advocaata nisu proslavili na samom startu, vjerovatno su ipak očekivali malo više povjerenja, barem od svojih sponzora.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.