Šunjić: Cilj je jasan, a to je pobjeda

Defanzivac našeg nacionalnog tima pred Izrael

Šunjić: Cilj je jasan, a to je pobjeda

Selektor Safet Sušić u velikim je problemima pred utakmicu četvrtog kola kvalifikacija za odlazak na Evropsko prvenstvo u Francusku, koju naš tim igra u nedjelju protiv Izraela u Haifi. 

Sušić je pred duel sa Izraelom ostao bez nekoliko standardnih reprezentativaca, uključujući i kapitena Edina Džeku, koji će zbog povrede lista odsustvovati sa terena tri sedmice. Toni Šunjić i pored brojnih povreda najavljuje trijumf u Haifi. 

"Nažalost puno je povrijeđenih fudbalera, ali imamo jasan cilj i idemo na pobjedu. Izrael će imati veliku podršku svojih navijača, biće teško i moramo pružiti maksimum da ostvarimo rezultat koji priželjkujemo," rekao je Toni Šunjić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.